Ponudba

Ljubljana mesto, Bežigrad / prodano210.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:78.9 m2Leto gradnje:1998

  • Dodatno
    Balkon Dvigalo Pokrito parkirišče Klet
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Luksuz
    Klima

Podroben opis nepremičnine

Komfortno mansardno stanovanje se nahaja na izjemni lokaciji, med terasastimi bloki na eni strani in naselja Mostec na drugi strani. V bližini je Rožnik, PST, Koseški bajer Če ste ljubitelj narave in rekreacije oz. imate hišnega ljubljenčka, se lahko odpravite v bližnji park.

Ima izredno funkcionalno razporeditev prostorov in sestoji iz predsobe, kopalnice s kadjo in tuš kabino, utility-ja, dnevno-bivalnega prostora, kuhinje z jedilnico, balkona, spalnice in garderobne sobe (veliko prostora za shranjevanje).

Stanovanju pripada lastniško parkirno mesto, ki se nahaja v parkirni etaži pod stavbo. V kleti se prav tako nahaja shramba. Dostop do stanovanja ali parkirnega mesta je urejen z dvigalom.

Stropi so visoki 2,65m, kar stanovanje naredi še bolj odprto in prostorno. Blok je nadstandardno grajen in lepo vzdrževan protivlomna vhodna vrata, marmor po tleh...). V stanovanju je etažno ogrevanje (lastna plinska peč).

Stanovanje ima vse, kar rabite za udobno bivanje: balkon, dvigalo, parkirno mesto in odprt, zračen dnevni prostor, v bližini pa veliko zelenih površin! Z veseljem vas vabimo na ogled!