Ponudba

Gorenjska, Kranj / prodano249.500 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:128.3 m2Leto gradnje:1994

 • Dodatno
  Balkon Vrt Terasa Pokrito parkirišče Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Optika
 • Ogrevanje
  Olje Kamin
 • Lega
  Jug Vzhod Zahod
 • Luksuz
  Zelo sončno Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

Ob robu Udin boršta, v naselju Letenice, nedaleč od Golnika, se nahaja manjša hiša, namenjena ljudem, ki si želijo umik od urbanega življenja in zaživeti z naravo. Do Kranja je le 8km, oz. 11 minut vožnje, vsa potrebna infrastruktura se nahaja v bljižni okolici: pošta, vrtec in osnovna šola, trgovine.

Hiša (neto površina cca 90 m2) se nahaja v objemu gozda, obsijana s soncem ves dan. Tu so narava, sonce, gozd, srne in svež zrak STANDARD. 

Na južnem robu zemljišča teče potok. 

V pritličju se nahaja predsoba s shrambo, večja dnevna soba z jedilnico in izhodom na pokrito teraso, kuhinja in kopalnica s tušem.

V nadstropju pa so poleg spalnice, ki ima izhod na balkon, še dve sobi in kopalnica s kadjo.

Na vzhodni strani hiše se nahaja shramba/kurilnica, kjer je cisterna za kurilno olje. Ogrevanje je centralno na olje, kamin na drva pa tudi lahko ogreva celo hišo.

Ob hiši je nadstrešek za dva avtomobila s shrambo. 

Hiša ima pravnomočno gradbeno dovoljenje. Parcela je v celoti gradbena/zazidljiva. 

Soseska je izjemno mirna, sosedski odnosi pa zelo dobri. Prevoz otrok v šolo je organiziran. 

Lokacija hiše neposredno ob Udin borštu nam torej ponuja fantastično priložnost bivanja v sožitju z naravo, zato poleg svežega zraka obstaja še nešteto možnosti za sprehajanje, tek ali kolesarjenje.

Če obstaja kje življenje brez stresa, potem je to lahko tu. V bližini pa tudi ni motečih elementov, kot so daljnovodi, vonjave s kmetij, industrija, glasno zvonjenje in podobno, tako da so pogoji za dobro življenje izpolnjeni.