Ponudba

Gorenjska, Kranj / prodano100.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:39 m2Leto gradnje:1987

  • Dodatno
    Klet Parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Optika
  • Ogrevanje
    Toplarna

Podroben opis nepremičnine

Z veseljem posredujemo pri prodaji v celoti in vrhunsko obnovljenega stanovanja na Planini I., v bližini nakupovalnega centra Qlandia. Parkirnih mest je dovolj za vse stanovalce, lokacija bloka pa omogoča hiter dostop do starega dela mesta (lahko tudi peš), do sprehajalnih poti v naravi in do avtoceste. V neposredni bližini se nahajajo trgovine, vrtci, šole.

Stanovanje se nahaja v zadnjem nadstropju manjšega zidanega in lepo vzdrževanega bloka ter je pripravljeno za vselitev. Obnovljeno je zelo kakovostno, oprema je izdelana po meri, vse je popolnoma novo (razen LCD tv-ja), vsi aparati imajo tovarniške garancije. Na novo so bile položene elektro in vodovodne inštalacije, novi so vsi radiatorji, dodan je bil kopalniški stenski radiator. Vse luči so v varčni LED tehniki. Strešno okno je s senčilom, ki lahko naredi popolno temo v prostoru. Obnovljena je bila tudi shramba v kleti (cca 7 m2), po želji se izdela tudi police ali omare za v shrambo. 

Vsa oprema z vsemi aparati je vključena v ceno (tako kot se vidi na fotografijah)!

Stanovanje je primerno za udobno bivanje dveh oseb. Poleg kuhinje in jedilnice ter dnevne sobe (ki je obenem tudi spalnica), je tu še garderobni prostor s policami in predali ter popolnoma opremljena kopalnica, vključno s pralnim in sušilnim strojem. Na hodniku se nahaja dvokrilna omara in obešalnik, pred vrati pa še dodatna omarica za čevlje, tako da je poskrbljeno za shranjevanje oblačil in čevljev.

V sobi je zakonska postelja z dvema vzmetnicama, ki se jo lahko čez dan s preprostim gibom pospravi v omaro. S tem se sprosti prostor in soba se iz spalnice spremeni v dnevno sobo. Vgrajen je zelo kakovosten mehanizem za zlaganje postelje v omaro. Po potrebi se tudi kavč spremeni v posteljo za dve osebi. 

V sobi je položen mat oljen parket, v vseh ostalih prostorih pa ploščice (imitacija lesa).

Izvajalec daje garancijo na vse vgrajene materiale in izdelavo.

Etažna lastnina je vzpostavljena, lastništvo urejeno in brez bremen. Stanovanje je na voljo takoj po plačilu kupnine. Odlična priložnost za nakup popolnoma obnovljenega stanovanja na zelo dobri lokaciji. Vabljeni na ogled.