Ponudba

Ljubljana mesto, Šiška227.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:79 m2Leto gradnje:1975

 • Dodatno
  Pokrito parkirišče Dvigalo Klet
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Optika
 • Ogrevanje
  Toplarna
 • Lega
  Sever Jug
 • Luksuz
  Lep razgled Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

Prodamo temeljito in moderno obnovljeno stanovanje, ki se ponaša z izjemno lepim razgledom proti jugu, proti mestu. Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno. Okna so zamenjana, protivlomna vhodna vrata so nova, elektro in vodovodne inštalacije so nove. V stanovanjskem bloku sta dve dvigali, podzemno parkirišče za stanovalce (eno PM) in skupna kolesarnica. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura: šole, vrtci, trgovine, sprehajalne poti, postajališče mestnega avtobusa, avtocesta.

Stanovanje se nahaja v urejenem obnovljenem bloku in je prostorsko lepo zasnovano z maksimalno izkoriščenim prostorom. Skupna bruto površina stanovanja znaša 79 m2, od tega je kar 76 m2 uporabne površine, pripada mu tudi klet (3 m2). Na račun balkona je povečana dnevna soba, vendar se lahko z manjšim posegom spet vzpostavi balkon.

Stanovanje je bilo v celoti obnovljeno in sodobno opremljeno, zamenjane so bile vse vodovodne inštalacije, v kopalnici je tuš kabina s kanaleto. Prav tako so nove elektro inštalacije, stropne led luči, stikala na dotik. Sestavljeno je iz: spalnice in otroške sobe na severni strani, utilityja s pralnim in sušilnim strojem, kopalnice in kuhinje ter manjše otroške sobe in dnevne sobe z jedilnico na južni strani stavbe. Oprema je vključena v ceno.

Etažna lastnina je vzpostavljena. Zemljiškoknjižno stanje urejeno. Vabljeni.

Kontaktiraj agenta