Ponudba

Ljubljana okolica, Lukovica229.500 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:155 m2Leto gradnje:2019

 • Dodatno
  Vrt Terasa Pokrito parkirišče Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Optika
 • Ogrevanje
  Toplarna
 • Lega
  Jug
 • Luksuz
  Lep razgled Bližina narave Zelo sončno

Kaj je v bližini?

Avtocesta1 km
Avtobusna postaja1 km
Vrtec3 km
Šola1.5 km
Pošta1 km
Pekarna1 km

Podroben opis nepremičnine

Posredujemo pri prodaji izjemno kvalitetno zgrajenega dvojčka v mirnem - vaškem naselju. Hiša vsebuje dobro načrtovane bivalne prostore ter vse priključke, ki zagotavljajo izjemno udobno in funkcionalno bivanje. Gre za luksuzno gradnjo, kamor so ugrajeni izbrani materiali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

Hortikulturno zasajen in ocvetličen vrt je ograjen in vsebuje veliko nadkrito teraso. Ob hiši je nadkrito parkirišče za dve vozili. Na vrtu pa hiši pripada tudi zidan objekt, primeren za shranjevanje vrtnega orodja, koles ter drugih športnih rekvizitov.

Gre torej za dvojčka, ki je zgrajen do IV. podaljšane faze z asfaltno dovozno potjo ter urejeno kanalizacijo in odvodnavanjem meteornih voda.

NOTRANJOST - gotovi sloj sten z izravnalno maso, vsi prostori so 2x pobeljeni, zelo funkcionalno je razpeljana elektrika, vodovod v prostorih (wc, kopalnica, kuhinja, vrt), kanalizacija, ugrajena instalacija za rekuperacijo, v estrihu je ugrajena instalacija za talno ogrevanje, predpriprava za toplotno črpalko, lesena okna - trislojna zasteklitev, zunanje žaluzije na električni pogon, fasada z 18 cm izolacijo, mansarda izdelana in toplotno zaščitena s 26 cm izolacije, klasična gradnja - 155m2

ZUNANJOST  - zelena in ocvetličena okolica z ograjenim vrtom in izbranimi rastlinami, zidano vrtno lopo, nadkrito teraso, vodnim koritom, nadkritim parkiriščem za dve vozili, tlakovanim dvoriščem, asfaltirano dovozno potjo 290m2.

RAZPOREDITEV Enota dvojčka je sestavljena iz pritličja, nadstropja in mansarde in obsega:

Pritličje - hodnik, kurilnica, wc, prostoren in svetel bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dvema izhodoma na vrt in teraso.

Nadstropje - stopnišče s hodnikom, kopalnica z napeljavami za kad in tuš kabino, spalnica, utility, ter 2 otroški sobi.

Mansarda - pohodni prostor za shrambo, osebno telovadnico in knjižni oziroma igralni kotiček.

PRIKLJUČKI 

- vodovod, elektrika, kanalizacija, optika, meteorne vode

- priključki za toplotno črpalko, rekuperator, kamin

- parkiranje pod nadstreškom za 2 vozili in na dovozu pred hišo

Dvojček je postavljen na sončni lokaciji mirne in majhna vasice s 50 družinami. Vasica je obdana z naravo in vso potrebno infrastrukturo, ki jo mlada družina potrebuje za nemoteno funkcioniranje (trgovina, pošta, vrtec, šola, AC, avtobusna postaja, sprehajalne poti,...)

Kontaktiraj agenta