Ponudba

Ljubljana mesto, Center / prodano319.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:97 m2Leto gradnje:2005

 • Dodatno
  Balkon Klet Pokrito parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Kabelski priklj.
 • Ogrevanje
  CK
 • Luksuz
  Bližina narave Zelo sončno Tip-top

Kaj je v bližini?

Avtobusna postaja46 m / 1 min
Lekarna0.1 km / 2 min
Pekarna0.6 km / 7 min
Trgovina0.8 km / 10 min
Šola0.5 km / 6 min

Podroben opis nepremičnine

Stanovanje se nahaja v modernem in arhitekturno nagrajenem vila bloku z dvigalom. Na vzhodni strani meji na območje vrtov sosednje ulice, na zahodu pa na zaprto notranje dvorišče, do katerega imajo dostop samo stanovalci bloka. Lokacija zagotavlja mirno bivanje v zelenem okolju sredi Ljubljane. Do tržnice in starega mestnega jedra je le 10 minut sprehoda ob Ljubljanici. Je v neposredni bližini UKC, Medicinske fakultete, DIF-a, trgovin, šol, vrtca...

Stanovanje odlikuje sodoben, odprt tloris z dnevno-bivalnim prostorom in kuhinjo, dvema spalnicama, kopalnico, ločeno walk-in garderobno sobo, predsobo ter teraso in ložo, ki obkrožata celotno stanovanje. Terasa je obrnjena proti vzhodu, loža proti jugu.

Stanovanju pripada lastniški parkirni prostor v garaži, do katerega dostopamo direktno z dvigalom, in shramba v kletni etaži. Neto tlorisna površina stanovanja 68 m2.

Stanovanje je opremljeno z optičnim komunikacijskim priključkom za TV, internet, telefon in novo klima napravo. Vsi komunalni priključki so že pri gradnji izvedeni s samostojnimi števci porabe. Ogrevanje je na toplarno. Vzdrževalni stroški so izredno nizki. Kvaliteta gradnje ter izvedene toplotne in zvočne izolacije so vrhunske.

Objekt ima zasebno notranje dvorišče z vrtom, zelenico in otroškim igriščem, dostop do njega imajo samo stanovalci. Bivanje v vila bloku je izredno udobno, prijetno in varno.

Prodajalci so prvi lastniki od samega začetka in so vgrajevali le najboljše materiale in opremo. Prodaja se delno opremljeno oziroma po dogovoru. Etažna lastnina urejena, vpisano v zemljiško knjigo, prosto vseh bremen.

Prodajalčev pogoj nakupa: strošek za opravljeno storitev posredovanja se razdeli na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % prodajne vrednosti (+ 22 % DDV na provizijo).