Ponudba

Ljubljana okolica, Lukovica265.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:144 m2Leto gradnje:2019

 • Dodatno
  Vrt Terasa Pokrito parkirišče Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Optika
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka
 • Lega
  Jug

Kaj je v bližini?

Avtobusna postaja500 m
Avtocesta2 km
Lekarna2 km
Park/igrišče300 m
Pekarna2 km
Pošta2 km
Šola2 km
Trgovina500 m
Vrtec500 m

Podroben opis nepremičnine

Objekt je v fazi zaklučevanja gradnje in bo vseljiv spomladi 2020. Hiša bo zgrajena do četrte podaljšane gradbene faze, kar vklučuje:

HIŠA - izdelana fasada z 18 cm izolacije, speljane cevi za talno ogrevanje, toplotno črpalko in rekuperacijo, pobeljene  stene, električnimi in vodovodnimi razvodi, estrihi, stopnicami ter 26 cm izolacije v mansardnem delu.

OKOLICA HIŠE - popolnoma urejena okolica hiše s hortikulturno zasaditvijo, tlakovanim dvoriščem, nadstreškom za dve vozili, nadkrito pergolo na terasi, zidanim pomožnim objektom za vrtno orodje ter asfaltirano novo dovozno potjo ter vso infrastrukturo (kanalizacija, optika, voda, elektrika).

V pritličju se nahajajo: vhod, wc, pomožni prostor, hodnik, kuhinja z izhodom na vrt, dvevni prostor ter jedilnica z izhodom na pokrito teraso.

V mansardi se nahajajo tri sobe - spalnice ter kopalnica z wc-jem in hodnik. Glavni spalnici pripada še garderobna soba.

Na eni strani hiše je urejeno dvorišče in nadkrito parkirišče za dve vozili, na drugi strani pa hortikulturno zasajen vrt ter nadkrita terasa za počitek in druženje.

Na parceli je še pomožni objekt za vrtno orodje in kolesa. 

Ena tistih hiš, kjer se vidi da je kvalitetno grajena. Funkcionalna razporeditev prostorov bo postala dom novim lastnikom, ki cenijo kvaliteto življenja na podeželju v zelenem okolju travnikov in gozdov v neposredni bližini infrastrukture, ki jo družina potrebuje za lažje funkcioniranje (vrtec, trgovina, šola, pošta, avtobusna postaja). 

Hiša je zgrajena skladno z gradbenim dovoljenjem, zemljiškoknjižno stanje je urejeno, brez bremen, na voljo za vselitev maja 2020. 

Obvladljiva velikost tako parcele kot hiše je velika prednost za bodoče lastnike! Hiša je primerna tako za aktivno družino z otroki kot tudi za par, ki si želi bivanja v objemu narave. Izjemno dobro razmerje med lokacijo, kakovostjo in ceno!

Z veseljem vas vabimo na ogled, da se sami prepričate o vseh prednostih opisane hiše. 

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

Kontaktiraj agenta