Ponudba

Ljubljana okolica, Lukovica298.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:205 m2Leto gradnje:2011

 • Dodatno
  Balkon Atrij Vrt Terasa Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Telefon Optika
 • Ogrevanje
  Olje
 • Lega
  Jug

Kaj je v bližini?

Avtobusna postaja1 km
Avtocesta1 km
Lekarna3 km
Pekarna3 km
Pošta3 km
Šola3 km
Vrtec2 km

Podroben opis nepremičnine

Posredujemo pri prodaji kvalitetne, funkcionalne in zelo lepo opremljene hiše z vsemi inštalacijami, ki so potrebne za udobno bivanje dveh družin! 

Nepremičnina stoji je na sončni lokaciji z lepim razgledom.  Ob hiši je nadkrita terasa, poleg pa zelenjavno-sadni vrt. 

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

Na jugo-vzhodni strani, je ob hiši prostorna nadkrita terasa, kjer so vgrajene inštalacije za letno kuhinjo. Na parcel je urejen vrt, kjer je mogoče vzgojiti zelenjavo za lastne potrebe.

Res lepo opremljena hiša s funkcionalnimi prostori je primerna za takojšnje bivanje večje družine.

NOTRANJOST – Hiša je lepo vzdrževana. Pohištvo je narejeno po meri in ostane v hiši (razen postelj). Prostori so lepo in praktično razporejeni, zelo funkcionalno je razpeljana elektrika. Hiša je priključena na novo zgrajeno kanalizacijsko omrežje. V estrihu je vgrajena instalacija za talno ogrevanje, dodatno pa so nameščeni tudi radiatorji. Hiša ima troslojna okna proizvajalca KLI Logatec, zunanje rolete Roltek v sivi barvi ter kritino - zarezni bobrovec Tondach.

Fasada je bila izdelana leta 2018 in je v beli barvi s 15 cm izolacije. Gre za klasično gradnjo hiše, s 205m2 bivalne površine.

V hiši so vgrajene instalacije za alarm, klimo ter sončne kolektorje!

ZUNANJOST  - zelena in funkcionalno izkoriščena parcela z ograjenim vrtom, parkiriščem in rezervoarjem za kapnico velikosti 12m3 (kapnica se uporablja za wc-je, pralni stroj in za zalivanje vrta). Velikost lepo izkoriščene parcele je 333m2.

ETAŽNOST - Hiša je sestavljena iz pritličja, nadstropja in mansarde:

Pritličje - hodnik, pralnica, shramba, wc za goste, stopnišče, spalnica z ločeno garderobno omaro ter povezavo s kopalnico ter wc-jem, prostoren ter svetel bivalni prostor s kaminom in velikim - odprtim prehodom v kuhinjo, kjer je prostorna jedilnica z izhodoma na teraso in vrt.

Nadstropje – stopnišče s hodnikom, kuhinja z dnevnim prostorom, spalnica, dve prostorni otroški sobi z balkonom ter kopalnica z wc-jem.

Mansarda - pohodni prostor za shrambo.

PRIKLJUČKI 

- vodovod, elektrika, kanalizacija, meteorne vode

- centralno ogrevanje s pečjo Deditrich je na olje (talno gretje + radiatorji), kamin v dnevni sobi, električni bojler za toplo vodo - 300l

- parkiranje pred hišo za 5 vozil

Hiša je na mirni lokaciji, ob robu majhne vasice, obdana z naravo in vso potrebno infrastrukturo, ki jo mlada družina potrebuje za nemoteno funkcioniranje (trgovina, pošta, vrtec, šola, AC, avtobusna postaja, sprehajalne poti,...).

OSTALO

Vpisano v ZK. Vseljivo po dogovoru. Vabljeni na ogled!

Kontaktiraj agenta