Ponudba

Ljubljana mesto, Šiška193.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:70.9 m2Leto gradnje:1983

 • Dodatno
  Balkon Klet Dvigalo
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Plinovod Telefon Optika
 • Ogrevanje
  Toplarna
 • Lega
  Vzhod
 • Luksuz
  Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

Na edinstveni in zelo iskani lokaciji v neposredni bližini parka Tivoli in centra mesta je naprodaj prostorno stanovanje v urejenem bloku z dvigalom. 
Vsakodnevna opravila boste z lahkoto opravili peš. Če ste ljubitelj narave, rekreacije oz. imate domačega ljubljenčka, se lahko odpravite v Tivoli, ki je praktično za vogalom. Stanovanje ima izredno dobro razporeditev: iz uporabne predsobe vstopamo v kopalnico, manjšo sobo, svetlo dnevno sobo z izhodom na balkon in prehodom v kuhinjo z jedilnico, iz katere pridemo v spalnico.

Površina stanovanja vključuje 62,2 m2 uporabne površine, 5,8 m2 velike lože, osvetljene z jutranjim soncem, in kleti v izmeri 2,9 m2.

Prvi lastnik že vrsto let vzorno skrbi za vzdrževanje svojega doma; pred osmimi leti je bil pobrušen in polakiran parket in položena nova keramika v predsobi ter kuhinji. Kopalnica bi bila potrebna prenove.

Dodaten bonus je možnost dokupa zaprte garaže v kleti bloka.

Nepremičnino priporočam vsem tistim, ki živite dinamično življenje in poskušate vijugati med svojimi vsakdanjimi obveznostmi ter aktivnostmi v prostem času.

Idealna izbira je tudi za tiste, ki bi želeli kupiti stanovanje za naložbo z oddajanjem, saj je lokacija zelo iskana med najemniki.

Vzemite si čas in nas pokličite za ogled! Kupec NE plača provizije.

Maria 041 777 110

Kontaktiraj agenta