Ponudba

Ljubljana mesto, Moste-Polje250.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:99 m2Leto gradnje:1985

 • Dodatno
  Balkon Klet
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Toplarna
 • Lega
  Sever Jug
 • Luksuz
  Zelo sončno Mirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Soseska ima veliko zelenih površin, otroška igrišča, šolo, vrtec, veliko parkirišč, lpp, teniška igrišča; ponaša pa se z bližino centra mesta, obvoznice in nakupovalnega središča BTC.

Stanovanje se nahaja v nizkem bloku in je izjemno svetlo z orientacijo S-J, pri čemer so tri spalnice obrnjene proti severu, kuhinja in dnevna soba pa proti jugu. 

Vstopimo v prostoren hodnik z omarami, kamor lahko spravite večino stvari. Iz hodnika vstopamo v vse ostale prostore - kopalnico, ločeno stranišče, spalnico, dve otroški sobi in kuhinjo z jedilnico s prehodom v veliko odprto dnevno sobo z ložo.

Stanovanje je trenutno dom urejene najemniške družine in je v celoti prenovljen (razen vrat): nova okna, kopalnica, stranišče, zbrušen in polakiran parket.

Je idealno za novi dom večje družine zaradi prostornosti, saj znaša uporabna površina 91,8 m2. V prostem času boste lahko uživali v 5,6 m2 veliki loži, kjer vas bo razvajalo sonce.

Za stvari, ki jih ne potrebujete vsakodnevno, imate na voljo še 6,7 m2 kleti.

Za otroke so v soseski na voljo vrtec, šole, igrišča, za starše pa trgovine, lokali, pošta, banka, zdravstveni dom in rekreacijske površine.

Izredna lokacija omogoča udobno življenje in enostaven dostop do centra mesta ter obvoznice.

Stanovanje vas bo gotovo očaralo, zato vas vabim, da si ga skupaj ogledamo.

Kontaktiraj agenta