Ponudba

Ljubljana mesto, Bežigrad198.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:95 m2Leto gradnje:1933

Posrednik

 • Dodatno
  Balkon Klet
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Telefon Kabelski priklj.
 • Ogrevanje
  Plin
 • Luksuz
  Klima

Kaj je v bližini?

Avtobusna postaja
Banka
Parkirišče
Pošta

Podroben opis nepremičnine

Prava izbira za vas je meščansko stanovanje z visokimi stropi (280 cm), ki se nahaja v bližini Gospodarskega razstavišča in Plave lagune v bloku, ki ga odlikuje odlična gradnja ter je izjemno urejen in vzdrževan.

Stanovanje ima izredno uporaben tloris z orientacijo sever - vzhod. Iz predsobe vstopamo v vse prostore - kuhinjo s praktično shrambo, kopalnico, manjšo sobo, zelo svetlo dnevno sobo z balkonom v izmeri 7,9 m2 in veliko spalnico.

Trenutno so v njem urejeni pisarniški prostori. V zadnjih 20 letih so bile prenovljene vodovodne in električne napeljave, vgrajeni dve klimi, nova plinska peč za ogrevanje prostorov in sanitarne vode, pred dvema letoma pa še nova okna s troslojno zasteklitvijo.

Poleg 66,3 m2 uporabne površine stanovanju pripadata še 7,9 m2 balkona in 20,8 m2 velike in suhe kleti. Dodaten bonus je možnost dokupa zelo prostorne samostojne garaže na dvorišču po ceni 14.000 EUR.

Nepremičnina je zanimiva in privlačna zaradi izjemne lokacije ter lastne garaže, primerna pa je tudi za oddajanje ali poslovni prostor.

Izkoristite priložnost in pokličite za ogled!

Kupec NE plača provizije!

Kontaktiraj agenta