Ponudba

Gorenjska, Kranj / prodano115.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:64.2 m2Leto gradnje:1967

  • Dodatno
    Balkon
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Lega
    Jug

Podroben opis nepremičnine

Izjemna priložnost za ljubitelje mestnega življenja - na robu starega dela mesta Kranja, s prečudovitimi odprtimi pogledi proti goram in mestu, na samem robu kanjona reke Kokre, prodamo obnovljeno stanovanje s praktičnim tlorisom in z balkonom. Parkiranje je možno neposredno pred hišo, prav tako pa z dovolilnico lahko parkirate v centru ali na urejenih parkiriščih v neposredni bližini-

Stanovanje obsega: dnevnobivalni prostor s kuhinjo, dve sobi in kopalnico z wc-jem (skupaj 52,5 m2 uporabne površine). Pripada mu tudi shramba v pritlični etaži v velikosti 4,7 m2 in balkon 7 m2.

Etažna lastnina je vzpostavljena, ZK stanje urejeno, prevzem takoj po plačilu celotne kupnine.

Lega/lokacija stanovanja omogoča hiter dostop do upravnih stavb, restavracij, kavarn, turističnih znamenitosti, bank, trgovin, šole, vrtcev - vse peš. Stanovanje je tudi dobesedno sredi sprehajalnih poti ob Kokri. Ker večina avtomobilov nima dostopa do središča Kranja, ni motečih zvokov prometa! Parkiranje je urejeno za "meščane". 

Zeleno okolje, minimalen šum prometa, urejeno parkiranje, bližina vsega, južna lega in odprt pogled ter s tem zelo svetlo stanovanje, to so prednosti, ki se jim preprosto ni moč upreti. Vabljeni na ogled.