Ponudba

Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto174.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:74.6 m2Leto gradnje:2019

 • Dodatno
  Balkon Klet Dvigalo
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Plinovod Optika
 • Ogrevanje
  Plin Talno gretje
 • Lega
  Jug Zahod
 • Luksuz
  Bližina narave Zelo sončno Mirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Stanovanje je sestavljeno iz treh spalnic, dveh kopalnic in dnevno bivalnega prostora z izhodom na balkon. Glavna spalnica ima svoj garderobni prostor in kopalnico, dnevni prostor je idelano orientiran, in sicer na JZ stran.

Tlaki v dnevno bivalnem prostoru in v spalnicah so iz hrastovega parketa, v kopalnici ter hodniku pa je položena kakovostna keramika. Vgrajeno je kvalitetno stavbno pohištvo, in sicer lepa notranja vrata v nevtralni svetli barvi, protivlomna vhodna vrata in trislojna PVC okna. V dnevnem prostoru in sobi na južni strani so vgrajene avtomatske rolete, ki se pomikajo s pomočjo stikal. Napeljano je talno gretje z lastno plinsko pečjo. 

V stanovanju je nameščen videfon. Možna je izbira med operaterji Telekom, T2 ali Telemach za internet - optiko. Pripravljene so napeljave za klimatsko napravo. 

Stavba, v kateri se stanovanje nahaja, je bila dokončana leta 2019. Pred stavbo so na voljo lastniška nadkrita parkirišča (6.800 EUR) in nepokrita (4.800 EUR). Pod stavbo se nahaja garaža (parkirno mesto v garaži 9.600 EUR). 

Ne zamudite odlične priložnosti za nakup stanovanja v kakovostni energetsko varčni stavbi, ki se nahaja v urejenem naselju, v bližini vse pomembne infrastrukture.

Vse cene vključujejo DDV. Kupec NE plača provizije.

Kontaktiraj agenta