Ponudba

Ljubljana mesto, Center / prodano333.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:171 m2Leto gradnje:1600

  • Dodatno
    Klet
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Lega
    Vzhod Zahod

Podroben opis nepremičnine

Na edinstveni lokaciji v starem mestnem jedru, ki nudi vse ugodnosti mestnega življenja, vam ponujamo zanimivo večsobno in lepo vzdrževano meščansko stanovanje v dveh etažah, iz katerega se dostopa tudi na podstrešni del (tretja etaža). Stanovanje, ki je orientirano na vzhod z razgledom na grajski grič ter zahod (Stari trg), odlikujejo veliki in razgibani prostori, ki jih je možno preurediti ali pregraditi. Vsa potrebna infrastruktura je praktično na dosegu rok.

Stanovanje z retro pridihom ima bruto površine 171 m2, od tega je 135 m2 bivalne površine.

V spodnji etaži je 80 m2 neto tlorisne površine, obsega pa predprostor, zelo velik dnevni prostor s kuhinjo, spalnico, kabinet ter kopalnico z ločenim wc-jem.

V zgornji etaži je 55 m2 neto tlorisne površine, obsega pa: osrednjo večjo sobo in dve spalnici.

Podstrešje (neizdelano, 26 m2 neto tlorisne površine)  je dostopno po spustnih stopnicah neposredno skozi podstrešno loputo. Možno pa je izdelati tudi običajne stopnice.

Stanovanju pripada kletna shramba v izmeri 11 m2.

Hiša, skupaj s stanovanjem, je bil leta 1983 v akciji »Prenova stare Ljubljane« v celoti prenovljena. Bila je protipotresno utrjena in sanirana v gradbenem in inštalacijskem smislu. Stanovanje je od tedaj v prvotnem stanju in je potrebno osvežitve. Namesto frčad je možno namestiti velika strešna okna, kar bo  stanovanju prineslo še več svetlobe in še bolj odprt pogled na grajski grič oz. stari del mesta na drugi strani.

Celo stanovanje preveva staromeščanski flair, ki ga je težko opisati, potrebno ga je začutiti...

Parkiranje je možno z dovolilnicami MOL. Lastnik ponuja možnost dokupa samostojne garaže v urejenem in vzdrževanem garažnem »triplex« objektu na Prulah (1. nadstropje), ki je od stanovanja oddaljeno cca 400 m.

Vsi priključki so urejeni.

Stanovanje je vpisano v ZK in bremen prosto.

Vselitev po dogovoru.

Če ste ljubitelji živahnega utripa mestnega življenja in dogajanja v zgodovinskem središču Ljubljane, pokličite, da se dogovorimo za ogled.

Kupec NE plača provizije!